Naar inhoud gaan
Background image

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe hoort dagelijkse voetverzorging eruit te zien?

In je leven zet je ongeveer 3 miljard stappen. Dat is in totaal vier keer de aardbol rond. Je voeten dragen je iedere dag. Met andere woorden: het zijn echte dagelijkse helden waar we dag in dag uit goed voor moeten zorgen. Het hoeft niet moeilijk te zijn; met slechts een paar simpele stappen maak je jouw voeten mooi zacht en klaar voor alles.

Dit zijn onze zeven tips:

  • Was je voeten dagelijks
  • Droog ze goed af, met name tussen de tenen
  • Draag ademende sokken, bijvoorbeeld van katoen
  • Draag schoenen die goed zitten en niet knellen
  • Vijl de huid op je voeten met mate
  • Doe regelmatig voetoefeningen
  • Hydrateer je voeten regelmatig

Wat is CCS Voetcrème en waar gebruik je het voor?

CCS Voetcrème is een hypoallergene voetcrème uit Zweden die speciaal geformuleerd is om voeten met droge, ruwe huid en eelt weer heerlijk zacht maakt.

CCCS Voetcrème bevat ureum. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht uit de voeten verdampt en het verbetert de huidbarrière. De crème bevat tevens eucalyptusolie, wat voor een zachte huid zorgt en vervelende luchtjes elimineert. Voor frisse, zachte en gezonde voeten.

Hoe werkt CCS Voetcrème?

Het actieve ingredient is ureum. Dit komt van nature voor in het menselijk lichaam en zorgt ervoor dat het vocht niet uit de huid verdampt.
CCS Voetcrème bevat ook eucalyptusolie, wat nare luchtjes elimineert.

Hoe snel werkt CCS Voetcrème?

Bij dagelijks gebruik kun je al blijvende resultaten zien binnen 5 dagen. Om de voeten zacht te houden, is het aan te raden om CCS Voetcrème op te nemen in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Hoe gebruik je CCS Voetcrème?

CCS Voetcrème is bedoeld voor uitwendig gebruik, op droge en ruwe voeten bij volwassenen van 18 jaar of ouder.

Het is aan te raden om in het begin CCS Voetcrème twee keer per dag aan te brengen: 1x ’s morgens en 1x ’s avonds. Breng de crème aan op je voeten en trek sokken aan. Je hoeft minder of minder vaak CCS Voetcrème aan te brengen wanneer je duidelijke verbeteringen van je huid ziet.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland: Bestel je voor een bedrag van 20,- euro of meer, dan is de verzending gratis. Zit je onder de 20,- euro, dan zijn de verzendkosten 6,30 euro.

België: Verzendkosten inclusief track & trace code zijn 13,- euro.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen als ik al heb betaald?

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te wijzigen wanneer je deze geplaatst hebt.

Ik heb het verkeerde product ontvangen.

We doen onze uiterste best om de juiste producten te leveren. Mocht je toch een product ontvangen dat je niet besteld hebt, neem contact op met onze logistieke partner Alfaco b.v. via [email protected].

Ik heb een vraag over mijn bestelling of het bestelproces.

Als je vragen hebt over je bestelling of het bestelproces, neem dan contact op met onze logistieke partner Alfaco b.v., [email protected].

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestel je op een maandag-vrijdag voor 14.00 uur, dan wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Bestel je op een zaterdag of zondag, zal dit op dinsdag of woensdag geleverd worden.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht je je bedacht hebben, kun je je bestelling altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem contact op met onze logistieke partner Alfaco b.v. via [email protected] om je retour aan te melden. Wanneer het retour gezonden product weer terugontvangen is, ontvang je binnen 14 dagen je geld terug.

Let op: wegens hygiëne nemen we geen geopende verpakkingen terug. Retourneren is op eigen kosten.

Als je jouw retour hebt aangemeld, stuur dan het pakketje met ingevuld retourformulier naar het volgende retouradres:

Alfaco b.v.
t.a.v. CCS Retour
Basicweg 11d
3821 BR Amersfoort